ABC Lilla begravningsbyrån AB i Stockholm Vackert Värdigt Prisvärt

Har du förlorat en nära anhörig?

Att förlora en anhörig eller nära vän kan vara det mest omvälvande vi råkar ut för. För de flesta av oss innebär det en stor chock, trots att det kanske till och med var väntat.

Med sorgen kommer frågor och funderingar kring döden och vad som ska hända där efter. Det är en förlust vi alla reagerar olika på. Det här är långt ifrån en normal situation och du kommer att ställas inför många nya situationer.

Försök att ta det så lugnt du kan, ta en sak i taget och känn efter.

Vi på ABC Lilla begravningsbyrån, Stockholm, vill göra begravningen till ett fint minne av er anhörig eller vän, till en rimlig kostnad.

Vi erbjuder begravningar med hög kvalitet till låga priser.

Du kan höra av dig till oss på telefonnummer 08-648 76 55 för mer information. Jourtelefon: 076-052 44 33

Vänd Er med förtroende till oss, på ABC Lilla begravningsbyrån, Stockholm. Vi hjälper Er med allt som hör begravningen till.

ABC Lilla begravningsbyrån är en billig begravningsbyrå som erbjuder våra tjänster till låg kostnad.

Hos oss på ABC Lilla begravningsbyrån, väljer Du själv hur mycket eller lite Du vill ta hand om vid en begravning.

Prisexempel på begravning utan ceremoni

Pris 6990 kronor inkl. moms

En begravning kan i princip kosta hur mycket pengar som helst. Men vi startar från början och kommer att erbjuda Er en av de mest prisvärda begravningarna i Stockholm.

Vi skräddarsyr er begravning.

Med hjälp av oss på ABC Lilla begravningsbyrån, kan du välja att göra mycket utav arbetet själv. Dels för att sänka begravningskostnaderna, men det kan även vara en viktig del av sorgarbetet att själv ta hand om en del av begravningen.